Architectuur A lined is een jong en dynamisch ontwerpbureau met een uitgelezen passie voor architectuur en interieur. Onze missie is het creëren van kwalitatieve unieke ruimtes en landschappen  op maat van de gebruikers en met oog voor duurzaamheid en detail: Architectuur gaat in de zin van het woord om de kunst en wetenschap achter gebouwde objecten als gebouwen, landschappen, meubelen en interieurs. Voor ons staat hierbij uw beleving als gebruiker centraal. Zonder gebruiker is er geen beleving noch ziel, bijgevolg kan er geen sprake zijn van Architectuur.

Architectuur A lined gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Uw uitdaging is ons plezier. Eenvoud en strakke lijn als basis voor rustige warme ruimtes: Elk ontwerp groeit steeds vanuit een eenvoudige volumestudie. De relatie tussen interieur en exterieur wordt zo vanaf de eerste brainstorm afgetoetst. De schakeling van binnen- en buitenruimtes die er uit voortvloeit biedt mogelijkheden tot het creëren van de gewenste sferen/belevingen. 

Kwalitatieve hedendaagse Architectuur reflecteert zich grotendeels in de duurzaamheid van een project. Daarom wordt door ons bij elk project nauwgezet aandacht geschonken aan de aanpasbaarheid van het gebouwde en het gebruik van duurzame materialen.

Wij wensen voor u op te treden als betrouwbare partner om samen met een gerust hart en een nuchtere ingesteldheid uw project te realiseren. Vanaf ontwerp tot oplevering kan u rekenen op een persoonlijke en transparante aanpak (zie ook ‘werkwijze’)

Graag een vrijblijvende kennismaking?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x